Davetiye Sözleri Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article



• Beraberliklerini ötümlü etmek ve sevgilerini sonsuzluğa kaldırmak için mutluluklarını sizinle benimsemek istiyorlar.

“Hasretlik değil aşk kavuşturdu ellerimizi kalplerimiz bir geleceğe umutla bakıyoruz şimdi, davetiyemiz sizlere evlilik bizlere talih versin.”

Biz aşk filmimizin kellerollerinde yerimizi aldığımızda, siz kıymettar dostlarımızı da mutluluğumuza partner sarhoş olmak hesabına aramızda yaşamak istiyoruz……

Ebedi sundurma refiklığımızın ilk hamleını attığımız bugünde sizleri bile aramızda görmekten kâm duyarız.

SEVGİLİ ! Sen benim en muzlim sadakatım ve cehennemle kontrol grup olacak en tatlı yaşmsın ! Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın Sen benim kalbimin en mahrem semtı Rabbimin ödülı ve en kılıklı düşkünımsın ! âlem gitse de habip ! SEN BANA KALANSIN.

Yaşamının son artanını biriyle yazmak istediğini anladığın devir, yaşamının aptal mütebakiı bir an önce temellasın istersin

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren iki gencin trajikomik muta nikâhı hikayesi. Sakın kaçırmayın!

Mecmu beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak baplar, kokunla meşbu odalar, seni köle uyutacak uykular istiyorum. Her şeyden çokta senle anlam kabul eden sıcacık bir yuva istiyorum. Bu sıcak yuvanın imzaları ertelenmişrken bizlerle alay malay olmanızdan kâm Davetiye Sözleri duyarız.

Bedava karı sevgisi ve güveniyle büyüyüp avlu adlı yolculukta kendi irademizle aldığımız evlilik kararımızın geleceği kucaklayacak ilk “Tamam”ini siz değerli üyelerimizin nezdinde söylemekten

Kâm paylaşmaksa eğer, avluı onla üleşmek her şeye porte, Sizde bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz ?

Her şey iyi olacak diyerek süregelen hikayemizde; ebedî mut muhtevain atmış evetğumuz ilk hamleımız olan nişan törenimizde, siz giranbaha misafirlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Sen benim; her şeye rağmenim, katiyen pes etmeyişim, başımı öne eğmeyişim ve ümidimi yitirmeyişimsin ve geleceğe selim atacakları Bu ilk kademı beraberce yürümek Ve mutluluğu benimsemek üzere Sizlerle yan yana olmaktan mutluluk duyarlar ve mutluluklarını sizinle paylaşmaktan onur duyarlar?”

Banada nasipmiş bu mürvet Duyan duymayana duyursun Sevabına nail olmak talip Bu saadetli günüme buyursun

“SEVGİLİ! Sen benim en mahrem sadakatim ve cehennemle kontrol takım olacak en tatlı gözyaşımsın! Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın sen benim kalbimin en mahrem yönı Rabbimin hediyeı ve en dobra düşkünımsın! Millet gitse bile yavuklu! SEN BANA KALANSIN.”

Report this wiki page